Humanitarna licitacija na Keju za petogodišnjeg Davida

Izvor: RadioCity.rs, 27.Apr.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna licitacija na Keju za petogodišnjeg Davida

Humanitarna akcija „Licitiraj na keju“, u organizaciji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu i „Studentske Asocijacije Nova“, održava se tradicionalno treću godinu za redom, u četvrtak, 27. aprila, od 20 sati do ponoći. Licitiraće se dresovi košarkašica Milice Dabović i Tamare Radočaj, kapica vaterpoliste Filipa Filipovića, opremu plivača Milorada Čavića i još puno toga.

Ove godine sva prikupljena sredstva biće upućena Todorov Davidu >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << iz Niša, koji ima 5 godina i boluje od cerebralne paralize. Da bi mu se pobošljalo zdravstveno stanje, potrebne su mu transplatacije matičnih ćelija u Beču, i nakon toga, rehabilitacije u Renoni, u Slovačkoj.
„Uvek gledamo da pomognemo nekome iz našeg grada, ipak je ovo lokalna akcija. Smatram i nadam se da ćemo uspeti da značajno doprinisemo priukpljanju sredstava za lečenje Davida, sa nekom realnom cifrom koja će imati udela. Do sada smo u proseku prikupljali oko 120.000 dinara, dakle, nije malo sakupiti oko 1.000 evra za samo 4 sata“, rekla je Anđela Jovanović, potpredsednica Studentskog parlamenta koja vodi licitaciju.
Anđela dodaje da je njihove dosadašnje licitacije u proseku posećivalo oko 300 ljudi, a ukoliko vremenski uslovi budu loši, licitacija se seli u zgradu Univerziteta.
Sav prilog od licitacije biće uplaćen na žiro račun broj: 160-445360-74.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.