Ekipa domaćeg filma “Vlažnost” u “Vilinom gradu”

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipa domaćeg filma “Vlažnost” u “Vilinom gradu”

U četvrtak 3. marta u niškom bioskopu “Vilin grad” premijerno će biti prikazana domaća drama “Vlažnost”, sa Milošem Timotijevićem i Tamarom Krcunović u glavnim ulogama, koji će se nakon toga, sa ostatkom ekipe, pokloniti niškoj publici.

Ovaj film, koje je svetsku premijeru imao na Berlinskom filmskom festivalu, prati Petra, harizmatičnog menadžera uspešne kompanije. Sa poslovnog puta dolazi kući, i dok on spava, njegova žena Mina nestaje bez traga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Petar počinje da laže i skriva njen nestanak, trudeći se da održi savršenu sliku života koji je izgradio. Međutim, u kovitlacu sumnjivih poslovnih dogovora, priprema za porodičnu slavu, sestrinih bračnih problema, nesanice i noćnih izlazaka, Petrovi strahovi sve više izlaze na površinu - navodi se u sinopsisu.

Nakon premijere u “Vilinom gradu”, film će se naći na redovnom repertoaru, a na zvaničnom sajtu bioskopa se mogu rezervisati ulaznice koje su u prodaji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Vlažnost" u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Mar.2016

Premijera filma "Vlažnost" zakazana je za četvrtak 3. marta u bioskopu Vilin grad, a u okviru premijere gosti bioskopa biće glumačka ekipa...Gosti premijere su, reditelj Nikola Ljuca, Miloš Timotijević, Tamara Krcunović i Vladimir Vidić...Svi zainteresovani mogu razgovarati sa ekipom filma od...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.