Direktor niškog Aerodroma podneo ostavku

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor niškog Aerodroma podneo ostavku

Tačno godinu dana od kako je drugi put izabran za direktora Aerodroma, Dragan Bugarinović je Skupštini Grada dostavio svoju ostavku.

Ovu informaciju je Bugarinović potvrdio novinarima Južnih vesti, ali nije želeo da govori o razlozima za taj potez.

Iako za sada niko od gradskih lidera nije komentarisao ostavku prvog čoveka Aerodroma, gotovo je izvesno da će ona biti prihvaćena.

Podsetimo, pre nepunih mesec dana gradonačelnik Zoran Perišić >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je izjavio da je Gradsko veće od Bugarinovića zatražilo da se povuče sa funkcije, a da je on saopštio da će to i učiniti.

Ipak, samo nekoliko dana kasnije, gostujući u emisiji "15 minuta" Južnih vesti, Bugarinović je potvrdio da je gradonačelniku najavio ostavku, ali da to ipak neće učiniti.

Kako je tada rekao, on se "ne odriče prava da podnese ostavku", ali nezadovoljan optužbama gradonačelnika da je loše radio, zaključio je da ne razmišlja o povlačenju.

Nakon toga su se desile stvari koje meni ne daju za pravo da u ovom momentu podnosim ostavku - rekao je tada Bugarinović.



Bugarinović je u intervjuu odbacio sve optužbe koje su prethodnih dana na njegov račun iznosili brojni gradski funkcioneri, tvrdeći da su "netačne" i "paušalne".

Kompletan intervju možete pogledati - ovde.

Dragan Bugarinović je bio direktor Aerodroma od 2008. do 2012. godine. Nakon toga je ostao na čelu preduzeća kao vršilac dužnosti direktora do oktobra prošle godine, kada je na konkursu po drugi put izabran za direktora sa mandatom od 4 godine.

Zvanično nije bio član nijedne političke partije, ali vredi pomenuti da ga je 2008. za direktora predložila G17 plus.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

NI: Direktor aerodrome podneo ostavku

Izvor: OkRadio.rs, 12.Okt.2014, 01:48

Direktor Aerodroma u Nišu Dragan Bugarinović podneo je ostavku i dostavio je Skupštini Grada. Bugarinović još uvek nije javno govorio o razlozima ostavke, a po tom pitanju se još uvek nije oglasio niko  iz gradske skupštine.   Pre mesec dana gradonačelnik Niša Zoran Perišić izjavio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.