Devojčica povređena u niškom pozorištu

Izvor: Blic, 07.Okt.2010, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica povređena u niškom pozorištu

Učenica četvrtog razreda niške Osnovne škole "Sveti Sava" povređena je danas u Lutkarskom pozorištu u Nišu na mehanizmu sedišta.

Devojcica E.S. (10) bila je sa školom na lutkarskoj predstavi, a pomoć zbog povrede prsta pružena joj je na Dečjoj hirurgiji. Ona je isekla prst na mehanizam sedišta, pa su lekari morali da je ušivaju.

Direktorka Lutkarskog pozorišta u Nišu Ljiljana Kostadinović rekla je za agenciju Beta da je sala pozorišta apsolutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bezbedna, ali da je pozorište zatražilo sredstva za adaptaciju sale, pa i za zamenu sedišta.

"Konkurisali smo kod NIP-a za sredstva, ali naš projekat nije prošao", rekla je ona.

Sedišta u niškom lutkarskom pozorištu stara su 30 godina. U pozorištu kažu da pred svaku predstavu upozoravaju decu da "ne stavljaju prste u mehanizam sedišta", ali da se sličan incident dogodio i prošle godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEVOJČICA ISEKLA PRST U NIŠKOM POZORIŠTU

Izvor: Kurir, 07.Okt.2010

NIŠ - E.S. (10), učenica četvrtog razreda niške Osnovne škole "Sveti Sava", povređena je u Lutkarskom pozorištu u Nišu na mehanizmu sedišta. Devojčica je bila sa školom na lutkarskoj predstavi kada je isekla prst na..NIŠ -  E.S. (10), učenica četvrtog razreda niške Osnovne škole "Sveti...

Nastavak na Kurir...

Devojčica isekla prst u lutkarskom pozorištu

Izvor: Glas javnosti, 08.Okt.2010, 07:07

NIŠ -  E.S. (10), učenica četvrtog razreda niške Osnovne škole "Sveti Sava", povređena je u Lutkarskom pozorištu u Nišu na mehanizmu sedišta...Devojčica je bila sa školom na lutkarskoj predstavi kada je isekla prst na mehanizam sedišta, pa su lekari morali da je ušivaju... Direktorka Lutkarskog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.