Izvor: RTV 5, 12.Apr.2012, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS predao liste i Opštinskim izbornim komisijama

Niške demokrate, odlučile su da ponovo ukažu poverenje, aktuelnim predsednicima opština Medijane i Panteleja, Dragoslavu Ćirkoviću i Slaviši Diniću. Na spisku odbornika za gradsku opštinu Medijana, nalaze se 27 imena, koji prema rečima aktuelnog predsednika te opšitine, predstavljaju već uigran tim. A u gradskoj opštini Pantelej, demokrate su na spisku izbornih lista, na devetom mestu, sa prikupljenih 760 potpisa građana. Aktuelni predsednik te opštne, Slaviša Dinić navodi da već >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << imaju spreman plan za dalji razvoj Pnateleja. 
"Najvažnije da smo uključili svu pamet Panteleja, i da ćemo zajedno sa građanima donositi dalje oduke i planove za opštinu Pantelej", kaže Slaviša Dinić, funkcioner DS-a.

Kandidat DS-a za predsednika gradske opštine Niška Banja je sadašnji director JKP Naisus, Aleksandar Mitić.
"Mislimo da opština Niška Banja ima dosta potencijala, i mi želimo da taj potencijal iskoristimo, i unapredimo dalji razvoj te opštine" ističe Aleksandar Mitić iz DS-a.
Kandidat DS-a za predsednika gradske opštine Palilula je sadašnji direktor niške Turističke organizacije, Vladimir Jovanović, a za mesto predsednika opštine Crveni Krst, demokrate će kandidovati Živojina Ristića.   

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.