Crna hronika na putevima

Izvor: NTV.rs, 22.Nov.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna hronika na putevima

Jutros na magistralnom putu  Niš Svrljig se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba od zadobijenih povreda preminula.
Do nesrće je došlo kada je zastava 55 niških tablica udario u prikolicu marke švarc. Nakon toga putničko vozilo se prevrnulo na bok u kojem se, na mestu suvozača, nalazila teškopovređena osoba koja je na putu do niške bolnice, u sanitetu Hitne pomoći podlegla povredama.
U toku protekle noći Niška policija je zbog vožnje pod >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << dejstvom alkohola iz saobraćaja isključila 23 vozača, a dva je zadržano na trežnjenju.
Saobraćajna policija apeluje na sve građane da se pridržavaju saobraćajnih propisa i obaveštava da će i u narednom periodu sprovoditi rigorozne kontrole.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Udario automobilom u prikolicu i poginuo

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Nov.2014

Jedna osoba je preminula od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros kod Malčanske petlje na putu Niš-Svrljig..Do nezgode je došlo jutros oko 5.30 časova kada je vozač putničkog vozila "zastava 55" udario u prikolicu marke "švarc", navode iz policije. Nakon toga putničko...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.