Alisa u zemlji čuda

Izvor: NisCafe.com, 01.Apr.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alisa u zemlji čuda

Priča o nepokornoj i smeloj, ali dobroj i blagoj devojci Alisi koja putuje kroz zemlјu čuda kakva postoje samo u snovima, jedna je od najpoznatijih priča ikada napisanih. Beli zec, Šeširdžija, Crna kralјica, Mačak koji se smeje, blizanci Diladi i Dilada, samo su neka od nesvakidašnjih bića sa kojima se ona susreće.
Sve je maštovito oživlјeno kreativnim scenografijom, divnim lutkama, veštom animacijom i originalnom muzikom. To je priča o odrastanju i sazrevanju, koja podstiče želјu za igrom i maštom, ali ujedno podstiče samopouzdanje. Nezaboravan doživlјaj koji će svakoga odvesti u svet fantazije i avanture.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.