Konačno: Na Instagramu sada možete da koristite više profila

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Na Instagramu sada možete da koristite više profila

Mnogobrojni korisnici koji barataju sa više Instagram profila tražili su da se uvede ova mogućnost, koja je već dugo standard u aplikacijama kao što je Tviter.

Instagram je posle nekoliko meseci testiranja, konačno uveo mogućnost da korisnici na svojim aplikacijama koriste više profila.

Ovo su testirali na Androidu i iOS uređajima, a pre nekoliko dana i neki korisnici su na svojim iOS uređajima videli ovu opciju. Međutim, od verzije 7.15 ona stiže svima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Ovo će ceniti mnogobrojni korisnici koji imaju privatni Instagram, ali istovremeno koriste i neki za svoj posao, ljubimce i ceo niz drugih stvari.

Sam proces prebacivanja profila prilično je jednostavan.

Na postavkama profila treba da se doda novo korisničko ime i onda samo da se klikne na svoje ime na vrhu profila kako bi se prebacili. Vaša profilna slika jasnije će da se vidi kako bi znali koji vam je nalog aktivan u svakom trenutku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.