U ovim filmovima glumci su bili STVARNO PIJANI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovim filmovima glumci su bili STVARNO PIJANI! (VIDEO)

Cugnuli, pa pred kamere...

Verovatno ste se nekada pitali da li glumci, snimajući scene u kojima se likovi opijaju zaista ponekad koriste pravi alkohol. Ponekad zaista deluju veoma pijano, ali u određenim situacijama, glumci i glumice posežu za čašicom da bi se lakše nosili sa teškim scenama sa škakljivim sadržajem. Evo primera:

Margot Robi u filmu ‘Vuk sa Vol Strita’. Slavna glumica Margot Robi oduševila je producente filma kada je na audiciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ulogu ošamarila Leonarda Dikaprija, iako to nije pisalo u scenariju. Kad je na red došla scena seksa postalo joj je još stresnije! Margot je tada morala da potegne nekoliko čašica tekile jer u protivnom ne bi mogla ni da progovori od treme.

Slavnom glumačkom paru policija upala u sobu USRED S*KSA!

Nikolas Kejdž u filmu ‘Leaving Las Vegas’. Kejdž u ovom ostvarenju glumi Bena Sandersona, scenaristu čije samodestruktivno ponašanje dovodi do toga da izgubi sve. Film se bavi njegovim odnosom sa zlostavljanom prostitutkom u Las Vegasu, u koji se preselio s namerom da se opija sve dok ne umre. Cage se brižljivo pripremao za ovu ulogu, mesecima pijući i snimajući samoga sebe u takvim stanjima, a za tu ulogu dobio je Oskara i Zlatni globus.

KAKVA MAČKA: Najzgodnija "penzionerka" se SKINULA i pokazala S*KSI telo, muškarci ODLEPILI (FOTO)

Niv Kembel, Deniz Ričards i Met Dilon u filmu ‘Divlja igra’. Ovog erotskog trilera iz 1998. mnogi se sećaju zbog vrućih scena Niv Kembel i Deniz Ričards u bazenu. Ipak, u filmu koji se bavi ubistvima, zapletima i obmanama, najnapetije postaje kada se pojavi treća osoba i nastane ljubavni trougao. Upravo te sceni bile su problematične i za glumice Niv Kembel i Deniz Ričards, pa su morale svojski da se potrude u seksi scenama s Metom Dilonom. Kamera je u sceni snimila šampanjac, ali je pre njega bilo i drugih pića za kojima su devojke posegnule kako bi se opustile.

GRRRR... Jelisaveta Orašanin MOKRA I ZNOJAVA nakon Beogradskog maratona (FOTO)

SVI SMO SE LOŽILI NA NJU: Nekad riba i po Meg Rajan danas skroz PROPALA (FOTO)

Natali Portmen i Mila Kunis u filmu ‘Crni labud’. Kad je na red došla scena seksa, Mila Kunis i Natali Portmen opustile su se tako što su popile nekoliko čašica alkoholnog pića. Kunisova je tvrdila da je u pitanju bio Džim Bim, dok ostatak ekipe tvrdi da su devojke sljuštile tekilu...

Robert Šo u filmu ‘Ajkula’. Šo je ubedio reditelja Spilberga da mu osigura dovoljno pića pre nekih zahtevnih scena. Ovaj mu je tu želju ispunio i više nego što je trebalo pa se na kraju Šo onesvestio od previše alkohola. Sledećeg dana bio je vrlo mamuran, ali je sve snimljeno ispalo fantastično.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.