NAJGORI OTAC NA SVETU: Izbacio je sina da VISI sa 15 sprata, razlog će vas ZAPREPASTITI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJGORI OTAC NA SVETU: Izbacio je sina da VISI sa 15 sprata, razlog će vas ZAPREPASTITI! (FOTO)

Pa da li si normalan?!

Odavno je poznato da su ljudi širom sveta spremni da urade sve i svašta kako bi dobili lajk više na društvenim mrežama, međutim, jedan muškarac iz Alžira svojim bizarnim postupkom je šokirao čitav svet.

Uhvatio je rukom svoje dete i izbacio ga kroz prozor na 15. spratu da tako visi. Jednom rukom ga je držao, a drugom je fotografisao.

Pored slike je napisao: “Hiljadu lajkova ili ga puštam.”

Man jailed in Algeria >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << for dangling baby from window to get 'likes' on Facebook https://t.co/aQCiFScjp4 pic.twitter.com/sPz9OFjIht

— The Straits Times (@STcom) June 21, 2017

Zbog svog bizarnog postupka, definitivno najgori otac na svetu, je uhapšen i osuđen na dve godine zatvora. Da stvar bude gora, muškarac je negirao optužbe da je ugrozio život svog sina i rekao da je sve bila samo šala?!

Ovaj postupak je izazvao gnev korisnika društvenih mreža, koji su bili složni u oceni da je kazna od dve godine zatvora mala i da bi trebalo da bude drastičnija, ne bi li se muškarac dozvao pameti i shvatio šta je uradio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.