ISPOVEST: Žestoko smo VODILI LJUBAV- PIJANI! Zbog ovoga sam završila u HITNOJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST: Žestoko smo VODILI LJUBAV- PIJANI! Zbog ovoga sam završila u HITNOJ

Noć strasti se pretvorila u HOROR!

Internetom kruže brojne anonimne ispovesti o seksualnim iskustvima, a jedna od njih govori o ne baš prijatnoj situaciji koja se dogodila zbog vrele akcije. Nezdogi je kumovala činjenica da su ljubavnici bili pod dejstvom alkohola, a evo šta se dogodilo:

"Alkohol i seks su ponekad opasna kombinacija, pogotovo kada preterate u obe stvari.

"P*nis u erekciji je virio kroz prorez za poštu": Užasna iskustva dostavljača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pice

Sa mojim dečkom (oboje smo imali 22 godine) sam jedne večeri završila u krevetu i krenuli smo u žestoku akciju. S obzirom na to da je piće odradilo svoj posao i da su sve granice bile ukinute, stvarno smo se, što kaže naš narod, dohvatili.

Otišla sam u kupatilo posle svega da se umijem i osetila neku neprijatnost u onoj stvari. Gospode bože! Shvatila sam da sam u onom ludilu strasti potpuno zaboravila da izvadim tampon! Menstruacija je već bila praktično gotova nisam uopšte mislila na to.

Rekla sam mu šta se desilo, pa smo otišli taksijem u hitnu pomoć, noć proveli tamo. Šta da kažem, mladost-ludost."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.