DVE DECENIJE SE ON OBLAČI KAO ŽENA: Svemu je kriva njegova majka... čudna sudbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE DECENIJE SE ON OBLAČI KAO ŽENA: Svemu je kriva njegova majka... čudna sudbina

Eh...

Jedan kineski muškarac rastopio je milione srca načinom brige oko svoje bolesne majke, a snimka je završiila na intenetu i u "roku keks" postala viralna. Muškarac se odeva kao žena jer želi usrećiti svoju mamu, a njoj se to toliko svidelo da traje već dvadeset godina.

- Kad sam se prvi put obukao poput žene, moja mama je bila presrećna pa sam odlučio nastaviti s tim - rekao je junak ove priče, inače neimenovani muškarac.

Njegova sestra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preminula je pre 20 godina te njihova majka na ovaj način želi nadoknaditi gubitak voljene kćeri. Mnogo ljudi smatra da se muškarac s ovakvim potezima sramoti, no njega takve priče ne diraju i ustrajan je u svom cilju. Na snimku se čuje mentalno bolesna starica koja je ipak svesna što se događa oko nje.

Neki od komentatora na društvenim mrežama ipak nisu oduševljeni i pišu da je ovo "čisto roditeljsko kontroliranje" i da muškarac zapravo skriva svoje skrivene seksualne nagone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Muškarac se već 20 godina oblači kao žena da bi UDOVOLJIO MAJCI (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Jul.2017

Neimenovani mušakrac iz kineskog grada Guejlin se već dvadeset godina oblači kao žena kako bi udovoljio svojoj majci...Čovek već dve decenije brine o svojoj mentalno oboleloj majci, a video koji se skoro pojavio na internetu je postao viralan. Naime, bolesna žena izgubila je ćerku pre dvadeset...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.