DALJE NEĆEŠ MOĆI: Muškarac UHAPŠEN na granici jer je hteo da pomogne u OPLODNJI žena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALJE NEĆEŠ MOĆI: Muškarac UHAPŠEN na granici jer je hteo da pomogne u OPLODNJI žena!

Teško njemu.

Tajlanđanin Nitinon Sritanijanan (25) uhapšen je na graničnom prelazu jer je pokušao da prokrijumčari šest bočica ljudske sperme.

Uhapšen je kada je probao da prođe kroz punkt Nong Kai, koji se nalazi na putu između severnog Tajlanda i susednog Laosa, kako bi dostavio semenu tečnost klinici za oplodnju surogat majki.

Sa sobom je imao rezervoar azota u kojem se nalazila i sperma, saopštili su carinici. Nitinon je priznao da je istu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvar radio bezbroj puta do sada i da je svaki put za to bio plaćen 5.000 tajlandskih bata (136 evra).

Zbog svog prekršaj kažnjen je sa 200.000 tajlandskih bata i pušten na slobodu. Rezervoar i bočice sa spermom su poslati na testiranje u bolnicu, a rezultati se očekuju u ponedeljak.

Ako se utvrdi da se u bočicama stvarno nalazi semena tečnost, Nitinonu preti kazna zatvora do 3 godine zbog kršenja zakona o surogat majkama koji zabranjuje švercovanje sperme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.