Poznate Srpkinje koje su rodile posle tridesete

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate Srpkinje koje su rodile posle tridesete

Bez obzira o kojem životnom dobu se radi, svaka žena mora da se potrudi da dovede sebe i svoje telo u dobro zdravstveno stanje. Mnoge prednosti u odgajanju dece mogu da budu na strani majke koja je rodila u srednjim godinama.
Naime, u svetu i kod nas raste broj žena koje postaju mame u kasnim tridesetim i četrdesetim. Uz pitanje da li je takva trudnoća opasnost za majku i bebe, neizbežno se postavlja i ovo – da li uopšte postoji najidealnije vreme za majčinstvo?
Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Hello!



Maja Žeželj
Na listi žena koje su se u ulozi mame ostvarile posle 35 nalazi se i voditeljka Maja Žeželj. Prvo dete, ćerku Lenu rodila je u 41. godini, a dve godine kasnije na svet je donela dečaka Marjana.
Foto: Printscreen/Youtube



Jellena Ristić Lalović
Takođe, u ulozi majke ove godine u junu ostvarila se i pevačica Jellena Ristić Lalović nekadašnja pevačica Koktel benda. Pevačica je izjavila da bi volela da joj sin bude teniser: “Ne verujem da će biti kao Novak Ðoković, bilo bi super da uđe u prvih 100, i to je dovoljno”, istakla je Jellena.
Koje još poznate Srpkinje su rodile u kasnim tridesetim pogledajte na portalu “Lepota i Zdravlje”.

#svet
The post Poznate Srpkinje koje su rodile posle tridesete appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Poznate Srpkinje koje su rodile posle tridesete

Izvor: Svet, 05.Okt.2015

Bez obzira o kojem životnom dobu se radi, svaka žena mora da se potrudi da dovede sebe i svoje telo u dobro zdravstveno stanje. Mnoge prednosti u odgajanju dece mogu da budu na strani majke koja je rodila u srednjim godinama. . Naime, u svetu i kod nas raste broj žena koje postaju mame u kasnim tridesetim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.