Veljko Ražnatović se zalaže za legalizaciju marihuane?! (foto)

Izvor: Svet, 20.Apr.2016, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović se zalaže za legalizaciju marihuane?! (foto)

Veljko Ražnatović objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se nalazi keks “ligalajzd“ (legalizovano), koji u sebi sadrži marihuanu, čime je podržao legalizaciju ove lake droge.
Privatan život naslednika najveće folk pevačice u Srbiji Cece Ražnatović  i Željka Ražnatovića Arkana veoma je zanimljiv javnosti, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njihovi ljubavni problemi i noćni izlasci. Kad je to u pitanju, Veljko Ražnatović je znatno aktivniji od svoje sestre Anastasije, pa skoro svakodnevno na Instagram postavlja fotografije i video-snimke. Juče je Cecin naslednik objavio sliku na kojoj se nalazi ovaj keks, ali nije objasnio da li i sam konzumira ovaj slatkiš, a sasvim sigurno je da je Veljko na ovaj način želeo da pokaže da se zalaže za legalizaciju lakih droga.
Maksim Rapajić, hemičar i stručnjak iz oblasti fitnesa i zdrave ishrane, objasnio je za “Kurir” da je u pitanju keks koji u sebi može da sadrži određeni procenat psihoaktivnih supstanci.
Reč je o keksu koji je napravljen od posebne vrste marihuane i on u sebi uglavnom ne sadrži psihoaktivne supstance ili ih sadrži u veoma malim količinama. Pravi se tako što se iz ploda izoluje protein. Naziv “legalizovano“ dobio je zato što je njegova legalna prodaja zabranjena skoro u celoj Evropi, uključujući i Srbiju, jer su stručnjaci procenili da bi taj proizvod mogao da bude zloupotrebljen”, rekao je on.



A photo posted by Вељко Ражнатовић (@arktigar) on Apr 17, 2016 at 6:58am PDT

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.