Skandal na Pinku: Jovana morala da izbaci doktorku i novinara iz studija! (video)

Izvor: Svet, 20.Apr.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na Pinku: Jovana morala da izbaci doktorku i novinara iz studija! (video)

U jutarnjem programu TV Pink došlo je jutros do neviđenog skandala! Goste koji su, nakon svađe, morali da napuste studio, nije mogla da smiri ni Jovana Joksimović.
Profesor doktor Danica Grujičić, predsednica radne grupe ministastva zdravlja formirane da izradi predlog zakona o legalizaciji kanabisa u medicinske svrhe, i predsednik udruženja “Lekalizacija Srbije”i glavni urednik “Naših novina” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Antonije Kovačević posvađali su se danas u jutarnjem programu TV Pink “Dobro jutro! Jovana i Srđan”, oko legalizacije kanabisa u medicinske svrhe.
Kako nijie uspela da smiri goste, voditeljka Jovana Joksimović bila je prinuđena da zamoli režiju za reklame, a ona je goste zamolila da napuste studio.
“Ovo mi se u studiju nikada nije dogodilo”, rekla je Jovana gledaocima, uz izvinjenje.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal na Pinku: Jovana morala da izbaci doktorku i novinara iz studija! (video)

Izvor: Scandal.rs, 20.Apr.2015

U jutarnjem programu TV Pink došlo je jutros do neviđenog skandala! Goste koji su, nakon svađe, morali da napuste studio, nije mogla da smiri ni Jovana Joksimović...Kako nijie uspela da smiri goste, voditeljka Jovana Joksimović bila je prinuđena da zamoli režiju za reklame, a ona je goste zamolila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.