Žena hrvatskog fudbalera ima ljubavnika drvoseču, a njegova majka poručuje: Nervozan je jer ima posla s drvima

Izvor: B92, 15.Avg.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena hrvatskog fudbalera ima ljubavnika drvoseču, a njegova majka poručuje: "Nervozan je jer ima posla s drvima"

Ljubavni trougao hrvatskog fudbalera Dejana Lovrena, njegove supruge Anite i njenog ljubavnika Darija Torbića, koji je protekle nedelje bio glavna tema u svetskim medijima, sada je prokomentarisala i majka drvoseče koji je ovih dana verovatno najpoznatiji ljubavnik na svetu.

Dok akteri ove afere mudro ćute, njihovi najbliži medijima otkrivaju pikanterije iz njihove intime. Najpre je o svomu progovorilča Torbićeva bivša devojka, sa kojom ima i dete, a sada i njegova majka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đurđica. Ona je rekla da porodica planira da tuži britanski tabloid "San", koji je prvi objavio priču o neverstvu prvotimca Liverpula.

"Dario ništa ne može da komentariše jer trenutno ima posla s drvima. Jako je nervozan i pod stresom. On ima i sina koji je trenutno sa mnom na moru. Nikome nije lako. Ali, napomenula bih da je Dario taj koji je bio slobodan, a Anita je u braku, pa je logično da je ona kriva za neverstvo, a ne moj sin kojeg optužuju", rekla je ona za Jutarnji.hr.

Podsetimo, nakon što su mediji objavili da je Anita varala muža, te preneli fotografiju na kojoj ona i Dario leže zagrljeni i razgolićeni, fudbaler je u javnosti viđen bez burme, a pisalo se da je Anita već konsultovala advokata, koji ju je savetovao o podeli imovine. Ipak, supružnici koji imaju dvoje male dece nakon toga ponovo su viđeni zajedno, kada je Anita dovela Dejana na trening u Liverpulu i tom prilikom pokazala srednji prst okupljenim paparacima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.