Izvor: Akter, 26.Maj.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulkanov dan iznenađenja

U naredna tri petka Vulkan izdavaštvo organizuje Dane iznenađenja u knjižarama u Sremskoj, u Bulevaru kralja Aleksandra i u Zemunu

Tokom celog dana kupce očekuje popust od 20 posto na sva Vulkanova izdanja, a specijani gost biće pisac koji će se družiti sa čitaocima i savetovati u izboru knjiga.

U petak, 30. maja, gošća u knjižari Vulkan u Sremskoj 2 od 17 do 19 sati biće Žana Poljakov, narednog petka, 5. juna, u knjižari Vulkan City Store u Bulevaru kralja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Aleksandra 94 u istom terminu gostovaće Zorana Schultz, čiji je najnoviji roman "Žongler" za samo dve nedelje dospeo na sve top liste, dok će 12. juna od 17 do 19 sati domaćin u knjižari u Zemunu, Glavna 25, biti Suzana Mančić.

Tokom trajanja Vulkanovih dana iznenađenja, svakog kupca očekuje poklon, a specijalnim popustom biće nagrađeno 150 najvernijih kupaca sajta Vulkan izdavaštva i 150 kupaca sajta Vulkan knjižara.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.