Vodimo vas na Sunshine u Plastic

Izvor: B92, 11.Jan.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na Sunshine u Plastic

Popularni beogradski klub Plastic ove ovog vikenda je za posetioce pripremio bogat muzički program, a kao najzanimljiviji događaji izdvajaju se maskenbal i nastup sastava Sunshine u petak 13. januara.

U sredu, 11. januara od 23h posetioce očekuje trinaesto "Buzzin'" veče u svom zimskom izdanju, čiji će domaćini biti DJ Ike & DJ Prema.

U četvrtak, 12. januara od 23h na večeri pod imenom "Mash Up Madness", DJ Me-High-Low je spremio kombinovanu retrospektive >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klupske muzike, od diska 70ih, preko glam roka 80ih, sve do aktuelnih hitova, ali i numera od kojih se očekuje da tek postanu hitovi.

U petak, 13. januara na programu je "Doček nevaljale dvadeset dvanaeste", u malom klubu Mint na kome će pored maskenbala muziku puštati MKDSL, Boža Podunavac, Dušan Lilić, Nemanja Vasković, Nemanja Vanović, dok u velikom klubu posetioce očekuju, Prema, MeHighLow, Mirko & Meex i specijalni nastup grupe Sunshine.

Subota je kao i uvek predviđena za veče pod imenom "Mainstream Pressure", pa će tako 14. januara od 23h publilku zabavljati Sale Groovyman Radosavljević i Sale Funkin' Blue.

B92 i klub Plastic vode vas besplatno na koncert grupe Sunshine i "Doček nevaljale dvadeset dvanaeste" 13. januara u 23h. Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime prezime, broj kontakt telefona i u subjektu poruke obavezno upišite "Sunshine".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mashup Madness

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jan.2012, 13:14

U četvrtak 12. januara u klubu Plastik Mashup Madness! Vrlo dobro znate da je od vrhunskog klupskog hita jedino bolje kad dobijete dva, ili tri u jednom..... A kako praznici još uvek traju i kako smo ponovo "odlepili" za najboljim mash-up kombinacija, miks majstor Me-High-Low ovoga puta sprema celo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.