Ti - To su samo reči (VIDEO)

Izvor: B92, 08.Apr.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ti - "To su samo reči" (VIDEO)

Beogradski duo Ti objavio je spot za pesmu "To su samo reči", prvi singl s albuma "Vidimo se". Ti u petak imaju koncert u Domu omladine, a specijalna gošća na promociji albuma je mlada novosadska muzičarka Dojo.

Koreografija: Ivana Buzanski

Plešu: Plesno udruženje "Groove", Novi Sad facebook.com/plesno.udruzenje.groove

Montaža: Marija Jaćimović vimeo.com/marijajacimovic

Muzika: Ti

Posebna zahvalnost: Vesna Pašćanović, Adriana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pastonjicki, Gordana Perišić, Ivana Buzanski, Sandra Grbić.

Kako je nastao spot? Igrom slučaja naišli smo na video koji su članice plesnog udruženja "Groove" postavile na YouTube, u pitanju je ragga/dancehall koreografija koju je osmislila Ivana Buzanski. Pustili smo "To su samo reči" preko videa i pokreti koje su devojke izvodile su se savršeno uklopili uz muziku. Kontaktirali smo Vesnu Pašćanović, koja je osnovala "Groove", i zamolili je za dozvolu da koristimo video, Vesna i devojke su nam odmah dale zeleno svetlo, a Marija Jaćimović je sela za montažni i briljirala.

Grupa Ti je psihodelični elektro pop duo iz Beograda koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZ-a, i u leto 2012. osnivaju grupu Ti. Probe imaju u dnevnoj sobi Ilijinog stana, gde Trajče svira elektronski bubanj, Ilija gitaru i bas sintisajzer, dok obojica pevaju. Ilija je prethodno svirao u grupama Petrol i Meatmarket, a Trajče u bendu White Noise in a White Room i Čistilište.

Muzika grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, punih i prijatnih bas deonica na sintu, sjajnog dvoglasa, jednostavnih hipnotičkih tekstova i Trajčetovih ritmova koji obuzimaju i stvaraju prijatnu atmosferu lenjeg kišnog popodneva provedenog sa suve strane prozora ili kasnog buđenja u danu bez mnogo obaveza.

Koncertna promocija albuma "Vidimo se!" grupe Ti održaće se u petak 11. aprila u 21h u klubu Doma omladine. Cena karte u pretprodaj na svim prodajnim mestima Eventima je 300 dinara, na dan koncerta 500.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Razigrane devojke u novom spotu grupe "Ti"

Izvor: Blic, 08.Apr.2014

Grupa "Ti" je objavila spot za prvi singl sa albuma "Vidimo se!“, za pesmu "To su samo reči“. "Ti"..Koreografiju koju su u spotu izvele članice novosadskog plesnog udruženja “Groove” osmislila je Ivana Buzanski, a za montažu spota bila je zadužena Marija Jaćimović...- Trajče i ja smo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.