Svetozar Cvetković pobedio bolest, snima Volju sinovljevu

Izvor: B92, 26.Jul.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetozar Cvetković pobedio bolest, snima "Volju sinovljevu"

Glumac Svetozar Cvetković vratio se glumi nakon višemesečne pauze koju je napravio zbog bolesti.

Iako nerado govori o detaljima bolesti, kaže da čovek u jednom trenutku napravi pauzu koja ga na neki način sa druge strane postavi i onda drugačije gleda na stvari.

„Čini mi se da svako ima pravo na svoju privatnost, što se tiče bilo čega, pa čak i onoga što je vezano za zdravlje. A kako su u pitanju javne ličnosti, onda ste odmah 'prst u oko'. Ja prosto gledam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na to kao na neke trenutke u životu kada ste u stanju da prelomite neke stvari, kada ste u stanju da se borite sa nekim stvarima, kada ste u stanju da se borite za svoju porodicu, za sve ono što vas okružuje, sve ono što u vama izaziva emocije, što vas na neki način vezuje i daje smisao životu koji ćete živeti ukoliko želite da ga živite i koji ste živeli s porodicom s kojom ste živeli“.

Cvele ima troje dece, Deu, Klaru i Luku. U braku je sa glumicom Jelenom Đokić.

"Meni je sve sa decom najlepše. Kada me pitaju čega se najviše bojim, kažem - dečje suze. Ne mogu da podnesem dečje suze. Ne mislim da postoji razlog zbog kojeg treba da kod deteta izazovete suze, to je zločin, pogotovo kod svoje dece."

Igra u debitantskom filmu Nemanje Ćeranjića "Voja sinovljeva" , za koga se govori da je novi "Pobesneli Maks". Glumačku postavu čine mladi Sergej Trifunović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Nikola Kojo, Neojša Glogovac, Igor Benčina, Marta Bjelica.

"Meni su asocijacije i 'Pobesneli Maks', 'Blejd Raner', 'Alan Ford' i Kraljević Marko. Kad sve to skupimo na jedno mesto i zamislimo da se u jalovištima borskih rudinika,i pogledamo podelu, onda sigurno zaslužuje pažnju".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svetozar Cvetković pobedio bolest, snima "Volju sinovljevu"

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2017, 10:16

Glumac Svetozar Cvetković vratio se glumi nakon višemesečne pauze koju je napravio zbog bolesti...Iako nerado govori o detaljima bolesti, kaže da čovek u jednom trenutku napravi pauzu koja ga na neki način sa druge strane postavi i onda drugačije gleda na stvari...- Čini mi se da svako ima pravo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.