Supernaut 8. oktobra u Gradu

Izvor: B92, 05.Okt.2010, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Supernaut" 8. oktobra u "Gradu"

Bend "Supernaut" održaće 8. oktobra ponoćni koncert u Kulturnom centru Grad u Beogradu.

U "Gradu" će 9. oktobra nastupiti makedonski alternativci "Bernays propaganda", uz pomoć trija "Threesome" i benda "Kriške".

Za koncert sastava slikara Srđana Đileta Markovića i njegovog muzičkog saradnika Miodraga Stojanovića, koji sebe opisuju kao marginalnu klupsku atrakciju za "dvesta prosvećenih", uz kupljenu kartu na poklon dobija njihov poslednji album "Pobuna mašina" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (2009).

"Ako je neko dobar primer koliko daleko možete otići kao indi bend iz male zemlje na Balkanu onda su to "Bernays propaganda" iz Skoplja. Tri i po godine postojanja, dva LP izdanja, tri evropske turneje i ukupno 173 koncerata, na šta slobodno možete dodati još neki broj jer je četvrta turneja u toku", saopštio je KC Grad.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponoćni koncert Supernaut-a

Izvor: Trablmejker, 05.Okt.2010

Tačno u ponoć 8. oktobra u Kulturnom centru Grad počinje svirka benda Supernaut.

Nastavak na Trablmejker...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.