Sleš na Bulevaru slavnih

Izvor: B92, 12.Jun.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sleš na Bulevaru slavnih

Nekadašnji član grupe ''Guns N' Roses'' Sleš (Slash) biće dobiće svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih u Los Anđelesu.

Zvezda ovog 46-godišnjeg gitariste biće 2.473. na stazi slavnih, prenose američki mediji.

Glumac Čarli Šin i filmski producent Robert Evans najverovatnije će prisustvovati ceremoniji, koja će se održati 10. jula u Los Anđelesu ispred Hard Rok kafea.

"Ponosni smo što možemo da uvrstimo Slešovo ime među druga imena koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nalaze na holivudskom Bulevaru slavnih'', rekla je producentkinja ceremonije na holivudskoj stazi slavnih Ana Martinez za sajt "Wenn".

Sleš će postati prvi član grupe ''Guns N' Roses'' koji je primio ovu počast.

Muzičar je otišao iz benda, čiji je frontmen Eksl Rouz zabranio fanovima da nose majice sa Slešovim likom na nedavnom koncertu u Velikoj Britaniji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slash na Bulevaru zvezda

Izvor: Popboks, 12.Jun.2012

Jedan od najcenjenijih gitarista svih vremena Slash dobiće zvezdu sa svojim imenom na čuvenom holivudskom Bulevaru zvezda, objavila je Privredna komora Holivuda. Svečanost u lokalnom Hard Rock kafeu će biti održana 10. jula, kada će muzičar najpoznatiji po radu u grupi Guns n' Roses dobiti svoju...

Nastavak na Popboks...

Sleš dobija zvezdu na stazi slavnih

Izvor: Blic, 13.Jun.2012, 09:20

Bivši član grupe Gans end Rouzis, Sleš, dobiće narednog meseca zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu. Sleš je prvi član slavnog benda koji dobija zvezdu, a ceremonija će se održati 10. jula ispred Hard Rok Kafea na Holivudskom bulevaru...Na svečanosti posvećenoj "jednom od najvećih gitarista...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.