SNL legende ponovo zajedno na filmu?

Izvor: B92, 29.Apr.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNL legende ponovo zajedno na filmu?

Stari drugari iz zlatnog doba popularnog šou programa "Saturday Night Live", Den Ejkrojd i Čevi Čejs mogli bi se ponovo naći zajedno na filmu.

Komičari koji su nas zasmejavali filmovima kao što su “Spies Like Us”, “Nothing But Trouble”, već nekoliko godina pažljivo razmatraju projekte u kojima bi mogli da se pojave zajedno i izgleda da su našli nešto što im je obojici privuklo pažnju.

“Film se zove ‘Run For The Roses’ i dešava se na kentaki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << derbiju. Ja igram sobara liku kojeg glumi Čevi Čejs. On je bogataš koji je bankrotirao, a bavi se uzgojem trkačkih konja. Radnja filma smeštena je u tom svetu i, verujte mi, biće urnebesno”, rekao je Den Ejkrojd, govoreći o novom zajedničkom projektu u kojem će se pojaviti sa svojim kolegom.

“Postajemo pomalo stari za ovakve uloge”, nastavlja iskreno Ejkrojd. “Moramo ‘predati palicu’ nekome poput Bena Stilera i Ovena Vilsona. Stvar je u tome, Čevi Čejs i ja, ponovo na filmu zajedno, možda neće biti najlepša stvar za gledati, ali može biti veoma smešno”.

Ostaje nam da vidimo kako će studio Sony, koji ima prava na scenario, odlučiti o budućnosti ove komedije.

Izvor: blockbuster.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.