Redklif u filmskoj adaptaciji romana Rogovi Džoa Hila

Izvor: Art-anima.com, 26.Jul.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redklif u filmskoj adaptaciji romana ''Rogovi'' Džoa Hila

Danijel Redklif ponovo tumači ulogu natprirodnog junaka, ovog puta u filmu "Rogovi" (Horns).

Film je baziran na istoimenoj knjizi Džoa Hila (poznatog mladog pisca fantastike i sina Stivena Kinga), koja prati Ignacijusa Periša (Redklif), mladića opterećenog nasilnom smrću svoje devojke.

Iako nikada nije bio optužen, on ipak duboko veruje da je kriv za njenu smrt. Godinu dana kasnije, nakon jedne pijanke, Ignacijus se budi sa rogovima na čelu. Ove, za čoveka netipične koštane izrasline, mladiću svakako ne bi pomogle da opstane u lokalnoj zajednici, ali on će uskoro spoznati njihovo natprirodno svojstvo, koje će mu omogućiti da otkrije najmračnije i najintimnije tajne drugih ljudi.

Film je režirao Aleksandar Aja, čovek koji je potpisao rimejk horor klasika "The Hills Have Eyes" (2005) i "Piranha 3D" (2010).

Roman "Rogovi" na srpskom jeziku objavila je izdavačka kuća "Dereta" 2013. godine.
 

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.