Izvor: Beta, 18.Apr.2010, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polomila nogu na sceni i odigrala predstavu do kraja

KRALJEVO, 18. aprila 2010. (Beta) - Glumica Dana Krljar polomila je nogu tokom premijere u Kraljevačkom pozorištu, ali je ostala na sceni i odigrala predstavu do kraja.

Na premijeri drame Ingmara Vinklista "Noć Helvera" u subotu uveče Dana Krljar je na početku predstave doživela trostruki preloma zgloba.

Na završetku predstave, posle dugotrajnog aplauza, glumica je zahvalila publici i tek tada, posle više od 60 minuta glume saopštila im da je "polomila nogu tokom predstave i da će njenu reprizu najverovatnije moći da pogledaju kroz mesec dana".

Kraljevačka pozorišna publika je potom više od dva sata čekala Danu Krljar da se pojavi posle lekarske intervencije na Ortopedskom odeljenju i imobilizacije noge.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polomila nogu na sceni i odigrala predstavu do kraja

Izvor: NaDlanu.com, 18.Apr.2010

KRALJEVO, 18. aprila 2010. (Beta) - Glumica Dana Krljar polomila je nogu tokom premijere u Kraljevačkom pozorištu, ali je ostala na sceni i odigrala predstavu do kraja. Na premijeri drame Ingmara Vinklista "Noć Helvera" u subotu uveče Dana Krljar je na početku predstave doživela trostruki preloma...

Nastavak na NaDlanu.com...

Slomila nogu, pa odigrala predstavu do kraja!

Izvor: Mondo, 18.Apr.2010

Glumica Dana Krljar na početku predstave polomila zglob, ipak odigrala do kraja i poklonila se publici.

Nastavak na Mondo...

Polomila nogu na premijeri, odigrala predstavu

Izvor: Glas javnosti, 18.Apr.2010

KRALJEVO - Glumica Dana Krljar polomila je nogu tokom premijere u Kraljevačkom pozorištu, ali je ostala na sceni i odigrala predstavu do kraja...Na sinoćnoj premijeri drame Ingmara Vinklista "Noć Helvera" Dana Krljar je na početku predstave doživela trostruki prelom zgloba...Na završetku predstave,...

Nastavak na Glas javnosti...

Daske koje zaista život znače

Izvor: RTS, 19.Apr.2010, 08:52

Glumica Danica Krljar odigrala na sceni kraljevačkog pozorišta celu predstavu sa trostrukim prelomom noge. Uprkos strahovitom bolu nije dozvolila da ni publika, ni njene kolege išta primete...Na kraljevačkoj pozorišnoj sceni dogodila se stvarna životna drama. Glumica Danica Krljar na samom počeku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.