“Novosti” vas vode na dečju predstavu “Nemoj da me nerviraš”

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Novosti” vas vode na dečju predstavu “Nemoj da me nerviraš”

Predstava "Nemoj da me nerviraš" inspirisana je istoimenom pesmom grupe “Poslednja igra leptira”. Šaljiva priča koja ukazuje na svakodnevni problem starijeg brata i mlađe sestre, ali i na njihovu ljubav. Predstava je edukativna, interaktivna sa živopisnom scenografijom, maštovitim kostimima, songovima i koreografijom.Tekst i režija: Novak TomićIgraju: Vladimir Tešović, Danijela Grbović, Kristina MlađenovićMuzika: Kristina MlađenovićScenograf: Danijela GrbovićKostimograf: Katarina >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << MajkićTrajanje predstave: 45 min.Prodaja ulaznica: Pre početka predstave na ulasku u Kuću kralja Petra.Predstave za decu iz produkcije Pozorišta Igrališta ovog leta, igraće se u Kući kralja Petra svake nedelje od 12 sati.DELIMO KARTE"Novosti" dele sedam puta po tri karte za predstavu "Nemoj da me nerviraš" , u nedelju, 5. jula u 12 sati, u Kući kralja Petra Potrebno je ukucati VN (razmak) ime i prezime, i-mejl adresu i poslati na 1055. Vratiće se poruka da je SMS primljen. Cena poruke je 36 dinara + osnovna cena poruke.Imena dobitnika će biti objavljena naknadno, nakon provere pristiglih SMS poruka, u okviru ovog teksta. Svi dobitnici će biti obavešteni porukom na i-mejl adresu, koju su naveli u poruci.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

“Novosti” vas vode na dečju predstavu “Nemoj da me nerviraš”, dobitnici su:

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2015

Vesna MilivojevicTamara TeslićJelena StamenovićSanja BalabanovaJovana VasićMarko VirijevićNenad DamnjanovićPredstava "Nemoj da me nerviraš" inspirisana je istoimenom pesmom grupe “Poslednja igra leptira”. Šaljiva priča koja ukazuje na svakodnevni problem starijeg brata i mlađe sestre, ali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.