Nastavlja se Bekstvo iz zatvora?

Izvor: B92, 18.Jan.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se "Bekstvo iz zatvora"?

Popularna američka serija "Bekstvo iz zatvora" (Prison Break) mogla bi da se nastavi, jer su skoro svi učesnici spremni da učestvuju u novim epizodama ove serije, objavljeno je na sajtu Didžital spaj (www.digitalspy.com).

Televizijska kuća Fox je izrazila zdovoljstvo što su glavni glumci te serije, Ventvort Miler (Wentworth Miller) i Dominik Persel (Dominic Purcell) u nedavnim intervjuima izjavili da bi voleli da učestvuju u nastavku serije.

Međutim, kako je rečeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sada nije u planu snimanje novih epizoda, da se o tome govori mnogo, ali samo u medijima, ali da će, ako se o tome dogovori stara ekipa autora i producenata, Fox na to pristati "u sekundi".

"Bekstvo iz zatvora" priča he o dvojici braće od kojih je jedan završio u zatvoru zbog zločina koji nije počinio, a drugi pokušava da ga odatle izvuče, emitovala se četiri sezone - od 2005. do 2009. godine na TV Fox, a osvojila je srca gledalaca širom sveta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moguć nastavak serije Bekstvo iz zatvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jan.2015

Popularna američka serija "Bekstvo iz zatvora" (Prison Break) mogla bi da se nastavi, jer su skoro svi učesnici spremni da sudeluju u novim epizodama ove serije, objavljeno je na sajtu Didžital spaj (www.digitalspy.com)...Televizijska kuća Fox je izrazila zadovoljstvo što su glavni glumci te serije,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Moguć nastavak serije "Prison break"

Izvor: Press, 19.Jan.2015, 11:09

Popularna američka serija "Prison Break" mogla bi da se nastavi, jer su skoro svi učesnici spremni da učestvuju u novim epizodama ove serije, objavljeno je na sajtu Didžital spaj . . Televizijska kuća Fox je izrazila zdovoljstvo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.