Najavljen raznovrsni program u Mikser Hausu

Izvor: Akter, 03.Sep.2014, 06:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen raznovrsni program u Mikser Hausu

Otvaranjem izložbe hrvatskog dizajnera Bojana Krištofića "(Est)etika nacionalizma - dizajn za turbo folk" 27. avgusta Mikser Haus je obeležio početak nove sezone rada i najavio bogat jesenji program

Upoznavanje sa gastronomijom Velike Britanije i konceptom kraft piva nezavisnih britanskih pivskih majstora, druženje sa ljubiteljima body arta i umetnosti tetoviranja, isprobavanje autohtonih sorti balkanskih sireva i vina samo su neki od brojnih sadržaja koje Mikser Haus priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u narednom periodu.

Iz Miksera je najavljeno da će početkom sledećeg meseca ugostiti programere iz zemlje i regiona na velikom Microsoft takmičenju u programiranju koje traje od 4. do 6. septembra.

Posetioci Miksera od 12. do 14. septembra biće u prilici da se neposredno upoznaju sa gastronomijom Velike Britanije, kao i sa konceptom kraft piva i malim nezavisnim pivarama Ujedinjenog Kraljevstva.

Prva beogradska Međunarodna Tattoo konvencija, edukativni i promotivni festival tattoo umetnosti okupiće stručnjake, amatere, tattoo artiste i sve one koji žele na bilo koji način da iskuse tattoo kulturu biće održana od 3. do 5. oktobra.

Prvi put u srpskoj prestonici, publika će tom prilikom moći da upozna više od 40 majstora tetovaže iz celog sveta, a pored tetoviranja uživo, program će uključiti i izložbe, žurke, bruleska šou, takmičenja za najbolje tetovaže...

Za poslednji dan Konvencije, 5. oktobar, na radost svih poštovaoca klabinga, najavljen je afterparti na kojem će nastupiti poznati svetski di-džejevi: Dekson (Amsterdam), Transistor Behavior (Roterdam) i Placid (London).

Nakon uspešne premijere u januaru ove godine "Balkan Cheese Festival" će još jednom predstaviti autohtone sireve Balkana, sa akcentom na sireve u Srbiji i ukazati na važnost očuvanja tradicionalnih prehrambenih proizvoda.

Posetioci će, već tradicionalno, moći da pronađu originalan dizajnerski predmet na nekom od Mikserovih marketa (Design, Food, Vintage ili Kids), kao i u stalnoj postavci Balkan Design Shop-a.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.