NEDELJA AUSTRALIJSKOG FILMA I IZLOŽBA SLIKA

Izvor: kult-URA.com, 27.Mar.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJA AUSTRALIJSKOG FILMA I IZLOŽBA SLIKA

Niški kulturni centar, u saradnji sa ambasadom Australije, organizuje Nedelju australijskog filma, koja će biti održana u periodu od 31. marta do 7. aprila, kao i izložbu slika pod nazivom “Bogatstvo duha”. Projekcije filmova biće održane u maloj sali NKC-a, dok će izložba bti postavljena u holu centra na Paliluli. Manifestaciju će otvoriti Njena ekselencija, gospođa Džulija Fini, ambasadorka Australije u Srbiji.
Ulaz na manifestaciju je besplatan.
Za izložbu iz Niškog kulturnog centra kažu da je “jedinstvena prilika za upoznavanje sa umetnošću Aboridžina, starosedelaca iz zapadnih delova prostrane australijske pustinje, koji su uspeli da sačuvaju jedinstveni vizuelni izraz i svoja...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.