Monserat Kabalje preživela moždani udar

Izvor: NaDlanu.com, 23.Okt.2012, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monserat Kabalje preživela moždani udar

MADRID, 23. oktobra 2012. (Beta-AP) - Španska operska diva Monserat Kabalje primljena je u bolnicu u Barseloni, pošto je imala manji moždani udar tokom nedavne posete Rusiji, rekao je u utorak portparol bolnice Sant Pau.

MADRID, 23. oktobra 2012. (Beta-AP) - Španska operska diva Monserat Kabalje primljena je u bolnicu u Barseloni, pošto je imala manji moždani udar tokom nedavne posete Rusiji, rekao je u utorak portparol bolnice Sant Pau.Kabalje (79) je na intenzivnoj nezi od kako >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je u subotu došla iz Rusije. Portparol bolnice je dodao da ona dobro reaguje na terapiju, kao i da nije gubila svest niti je paralizovana.On je, medjutim, naveo da je španska sopranistkinja pala prilikom moždanog udara i polomila ruku. Kazao je da će Kabalje biti zadržana u bolnici još najmanje nedelju dana.Monserat Kabalje je poznata po interpretacijama Rosinijevih, Belinijevih, Donicetijevih i Verdijevih opera.Tokom karijere izvodila je preko 90 različitih uloga i snimila više od 80 albuma.Saradjivala je i sa pokojnim pevačem grupe Kvin Fredijem Merkjurijem, s kojim je snimila pesmu "Barselona", koja je kasnije postala himna letnjih olimpijskih igara 1992. u Barseloni.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monserat Kabalje preživela moždani udar

Izvor: Beta, 23.Okt.2012

MADRID, 23. oktobra 2012. (Beta-AP) - Španska operska diva Monserat Kabalje primljena je u bolnicu u Barseloni, pošto je imala manji moždani udar tokom nedavne posete Rusiji, rekao je u utorak portparol bolnice San.

Nastavak na Beta...

Monserat Kabalje preživela moždani udar

Izvor: Politika, 23.Okt.2012

MADRID – Španska operska diva Monserat Kabalje primljena je u bolnicu u Barseloni, pošto je imala manji moždani udar tokom nedavne posete Rusiji, rekao je danas portparol bolnice Sant Pau...Kabalje (79) je na intenzivnoj nezi od kako je u subotu došla iz Rusije. Portparol bolnice je dodao da ona...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.