Izvor: Popboks, 26.Okt.2010, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monografija o Partibrejkersima

Izdavačka kuća Lom objavila je monografiju o grupi Partibrejkers, Srce kuca tu je. Tim povodom Cane i Anton iz Partibrejkersa gostovaće na štandu Loma (Prsten Hale 1) u nedelju, 31. oktobra, od 17h i potpisivati knjige.

Nastavak na Popboks...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monografija o Partibrejkersima

Izvor: SEEcult.org, 26.Okt.2010

Izdavačka kuća LOM predstavlja na 55. Sajmu knjiga u Beogradu tri nove knjige, među kojima je i monografija o beogradskom rok bendu Partibrejkers - “Srce kuca tu je”, koju je uredio Flavio Rigonat. Posle knjige "Dečak iz vode" o lideru EKV Milanu Mladenoviću (1958-1994), LOM je objavio i monografiju...

Nastavak na SEEcult.org...

Monografija Partibrejkersa na beogradskom Sajmu knjiga

Izvor: Radio 021, 27.Okt.2010, 15:40

Izdavačka kuća "LOM" ugostiće Zorana Kostića Caneta i Nebojšu Antonijevića Antona iz legendarnog rok benda Partibrejkersi, na njenom štandu na beogradskom Sajmu knjiga (Prsten Hale 1) u nedelju 31. oktobra od 17 sati.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.