Lungulov nagrađen i u Španiji

Izvor: B92, 12.Okt.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lungulov nagrađen i u Španiji

Film "Tamo i ovde" Darka Lungulova dobio je specijalno priznanje žirija mladih na upravo završenom Internacionalnom festivalu u Orenseu (Španija), što je 15. nagrada na međunarodnim festivalima za ovaj film.

"Tamo i ovde" će 14. oktobra biti prikazan u Njujorku, u okviru Revije srpskog filma pod nazivom "Cinema Belgrade", a potom ide na Taipei festival, koji se održava u Tajvanu.

Ostvarenje Lungulova biće prikazano i 24. oktobra na svečanom zatvaranju "Eastern >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Neighbours Filmfestival u Utrehtu, u Holandiji, gde će specijalni gost festivala biti glavna glumica Mirjana Karanović.

"Tamo i ovde" se trenutno nalazi na repertoaru bioskopa u Švajcarskoj i Mađarskoj, a do sada je otkupljen za prikazivanje u 13 zemalja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova nagrada za Tamo i ovde

Izvor: SEEcult.org, 12.Okt.2010

Nagrađivani film “Tamo i ovde” beogradskog reditelja Darka Lungulova dobio je još jedno priznanje - na upravo završenom Internacionalnom festivalu u Orenseu u Španiji dobio je specijalno priznanje žirija mladih. To je 15. nagrada za “Tamo i ovde” na internacionalnim festivalim.

Nastavak na SEEcult.org...

Film "Tamo i ovde" nagrađen u Španiji

Izvor: Blic, 12.Okt.2010

Film "Tamo i ovde" Darka Lungulova dobio je specijalno priznanje žirija mladih na upravo završenom Internacionalnom festivalu u Orenseu u Španiji, što je 15. nagrada na međunarodnim festivalima za ovaj film, saopštila je danas autorska ekipa..."Tamo i ovde" će 14. oktobra biti prikazan u Njujorku,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.