Luis sahranjen uz  pesmu Ne kuni me, ne ruži me majko

Izvor: Blic, 04.Avg.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luis sahranjen uz pesmu "Ne kuni me, ne ruži me majko"

Ljubiša Stojanović Luis sahranjen je danas posle 15 časova na groblju u Borči.

Više od 1.000 prijatelja, rođaka i poznanika došlo je da se oprosti od čuvenog pevača.

Neprekidna povorka ljudi prilazila je kapeli da izjavi saučešće porodici.

Glumac Boda Ninković održao je govor kraj odra

- Izrodio je veliku porodici i trudio se da svaki tren bude lepši i lepši. Napravio je mnoga velika dela. Pomagao je ljudima. Ljubiša je zaslužio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << život koji je dobio na dar - rekao je glumac.

Od oca se u ime sve dece oprostio najstariji sin Miodrag:

- Dragi tata, kao najstariji sin imam obavezu da ti se zahvalim u ime sve dece... Stalno je bio na putu...Njegove žene i mi smo pokušali da ga menjamo, ali ništa. Za nas, on je još na putu...

Tada je truba tiho zasvirala pesmu "Ne kuni me, ne ruži me majko", a kovčeg je spušten u zemlju.

Poslednju poštu Luisu odale su mnoge poznate ličnosti: Predrag Živković Tozovac, Miki Manojlović, Sloboda Mićalović, Milorad Mandić Manda, Marinko Rokvić, Knez, Li Men, Seka Aleksić, Dragica Radosavljević Cakana, Ana Bekuta, Ognjen Radivojević, Rade Radivojević, Ivan Karl, Goca Lazarević, Milena Plavšić i mnogi drugi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uz kišu i setne reči pesme sahranjen je pevač Ljubiša Stojanović Luis

Izvor: Svet, 04.Avg.2011

Pevač Ljubiša Stojanović Luis sahranjen je danas na groblju "Zbeg" u Borči. Pored nevenčane supruge Silvane sa kojom Luis ima troje dece, te njegove dve ćerke i sina iz prva dva braka, opelu i sahrani prisustvovali su mnogobrojna rodbina i prijatelji iz Luisovog rodnog grada. Veliki broj javnih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.