Koncert iznenađenja Vroooma 31. januara u Ganu

Izvor: B92, 16.Jan.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert iznenađenja Vroooma 31. januara u "Ganu"

Grupa Vrooom prirediće u beogradskom Gun Clubu 31. januara klupsku žurku koja će se sastojati od koncerta, DJ nastupa ali i nekih iznenađenja za publiku.

Tom prilikom moći će da se kupi izdanje specijalno napravljeno za ovu priliku u ograničenom tiražu, a sadržaj je naravno – iznenađenje!

Pre i posle koncerta publiku očekuju DJ nastupi, uskoro možete očekivati više informacija o programu! Krajem oktobra Exit Label je objavio maksi singl Vroooma - “Ctrl”, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa pesmama “Čist rez”, “Control” i ranije predstavljenim singlom “Izlaz”.

Izdanje je dostupno za besplatan download sa sledeće adrese - http://www.exitmusic.rs/sr/label/vrooom?a=ctrl

Na novom maksi singlu prepoznatljiv stil grupe dobija novi oblik u energičnom, ali sofisticiranom electro/synth pop/alternative dance zvuku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski koncert Vroooma uz iznenađenje za publiku

Izvor: BalkanRock.com, 16.Jan.2014

Grupa Vrooom prirediće u beogradskom Gun Clubu 31. januara klupsku žurku koja će se sastojati od koncerta, DJ nastupa ali i nekih iznenađenja za publiku. Tom prilikom moći će da se kupi izdanje specijalno napravljeno za ovu priliku u ograničenom tiražu, a sadržaj je naravno – iznenađenje,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.