Jedini i neponovljivi: Kako je Rodžer Mur sedmogodišnjaku otkrio strogo poverljivu tajnu Džejmsa Bonda

Izvor: BKTV News, 24.Maj.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedini i neponovljivi: Kako je Rodžer Mur sedmogodišnjaku otkrio strogo poverljivu tajnu Džejmsa Bonda

Ser Rodžer Mur bio je veoma poštovan u svetu filma. Njegova smrt potresla je mnogobrojne obožavatelja njegovog lika i dela širom sveta.

Na društvenim mrežama se pojavila zanimljiva priča o ovom velikom glumcu i njegovom neponovljivom šarmu, a mi vam je prenosimo u celosti.

"Imao sam sedam godina i sedeo s dedom na aerodromu u Nici kada sam 1983. godine ugledao Rodžera Mura kako čita novine dok čeka avion.

"Video sam Džejmsa Bonda", rekao sam dedi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i zamolio ga da mu priđemo kako bih mu tražio autogram.

Moj deda nije imao pojma ko je Džejms Bond niti Rodžer Mur, pa je pristao. Prišao mu je s rečima: "Moj unuk kaže da ste poznati, možete li da mu date autogram?"

Šarmantan kao i uvek, Mur me je pitao za ime i potpisao se na poleđini moje avionske karte, poželevši mi sve najbolje. Dok smo se vraćali na naša mesta, bio sam ushićen i gledao sam u njegov potpis. Iako je bilo teško odgonetnuti šta je napisao, uočio sam da nigde ne piše "Džejms Bond". Deda mi je rekao da je ispisano ime Rodžer Mur, a ja nisam znao ko je to.

"Sigurno je pogrešio, upisao je pogrešno ime", rekao sam, a moj deda je otišao do Rodžera Mura s već potpisanom kartom.

"Dečak kaže da ste napisali pogrešno ime i da se zovete Džejms Bond", rekao mu je moj deda.

Mur me je pogledao i dao mi znak da mu priđem.

"Moram da se potpišem kao Rodžer Mur kako Blofeld ne bi znao da sam bio ovde", rekao mi je glumac i zamolio me da nikome ne govorim da sam video Džejmsa Bonda.

Bio sam oduševljen i kada me je deda pitao da li sam dobio autogram koji sam želeo rekao sam mu da sam pogrešio.

Mnogo godina kasnije, radio sam na jednom projektu za UNICEF, u koji je bio uključen i Rodžer Mur kao ambasador UNICEF-a. U pauzi sam mu prišao i ispričao mu priču o našem susretu na aerodromu. Nije se sećao, ali mi je rekao: "Drago mi je da si upoznao Džejmsa Bonda!"

Kada smo završili snimanje, Rodžer Mur je uradio nešto što me je oduševilo. Krenuo je ka svom autu i stao, pogledao oko sebe a onda mi tiho rekao: "Naravno da se sećam našeg susreta na aerodromu u Nici, ali nisam hteo ništa da kažem zbog onih kamermana, bilo ko od njih može da radi Blofelda!"

Bio sam podjednako ushićen kao pre više od dvadeset godina. Kakav čovek! Kakav ogroman čovek!"

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.