Izvor: SEEcult.org, 21.Jul.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javno o nejavnom

Javna sednica povodom izmena Generalnog plana Beograda, na koji je podneto više od 2.000 primedbi zajedničkom akcijom stotinak građana i stručnjaka, biće održana 22. jula u Gradskoj upravi, što je prilika za sve zainteresovane da i usmeno izraze neslaganje sa odlukama o budućnosti grada, iniciranim povodom projekta “Beograd na vodi”.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Građani organizuju akciju "Ne da(vi)mo Beograd"

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jul.2014

Povodom održavanja javne sednice Komisije za planove Skupštine grada Beograda na kojoj će se raspravljati o primedbama podnetim na Nacrt Izmena i dopuna Generalnog plana Beograda 2021, sutra će biti održano protestno okupljanje građana  "Ne da(vi)mo Beograd" ispred Gradske uprave u ulici 27. marta...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.