Iza svega što je Kanje Vest napravio stoji jedan Srbin: Upoznajte Izvora Izija Živkovića

Izvor: B92, 11.Feb.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza svega što je Kanje Vest napravio stoji jedan Srbin: Upoznajte Izvora Izija Živkovića

Srbin Izvor Živković je već nekoliko godina prijatelj i menadžer Kanjea Vesta.

Izvor je u americi poznati producent i menadžeri i radi za američkog repera Kanjea Vesta. Na osnovu njegovog nadimka Yeezy i Izvor ima svoje, Izi.

Oženjen je Amerikankom Luiz Goldi, a pevač često voli da se pohvali druženjem sa njim.

Nije lak posao upravljati karijerom sa muzičarem koji ima ego kao Kanje, ali neko i to mora da radi. Živković je vlasnik kompanije "Split Media" i iako se šuškalo da ga je Kanje pre nekoliko godina otpustio, ostao je u Vestovom timu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Iza planetarno uspešne karijere Kanje Vesta stoji jedan Balkanac

Izvor: Story, 11.Feb.2016

Izvor Živković je već nekoliko godina prijatelj i menadžer Kanjea Vesta...Foto: Profimedia..Izvora u Americi i Engleskoj zovu Izi. Muzički je producent i menadžer. Iako su svi njegovi profili na društvenim mrežama zaključani, portal 24sata.rs piše kako on ima američko državljanstvo, da je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.