Film Srdana Golubovića Krugovi u Kanu dobio nagradu za najbolji projekat

Izvor: Kontra magazin, 21.Maj.2010, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film Srdana Golubovića ''Krugovi'' u Kanu dobio nagradu za najbolji projekat

Pred svetskim producentima na scenarističkim sesijama programa Atelje uoči 63. Kanskog festivala po redu koji je upravo završen, novo filmsko ostvarenje reditelja i producenta Srdana Golubovića, je dobilo nagradu za najbolji projekat u Ateljeu, zvaničnom programu za razvoj projekata Kanskog festivala. Projekat ''Krugovi se našao medju 15 odabranih iz celog sveta koji su ove godine bili predstavljeni kao dela u nastanku a žiri su ćinili direktori Arte televizije i programeri Kanskog filmskog festivala. Festival je pokrenuo L'Atelier 2005. godine kako bi finansiranjem pomogao režiserima u završavanju njihovih projekata. U svom šestom izdanju Atelier Cinefondacije je izabrao 15 projekata iz 15 zemalja. Selekcija se fokusira na ovaj broj projekata upravo zbog bolje vidjljivosti i spaja mlade režisere čiji su filmovi ili dokumentarci primećeni. Osim našeg reditelja, u Ateljeu su učestvovali i autori iz Argentine, Bugarske, Kambodže, Francuske, Madjarske, Venecuele, Turske, Irana, Velike Britanije i Japana.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golubovićev novi projekat najbolji u Kanu

Izvor: Blic, 21.Maj.2010

Projekat "Krugovi" režisera i producenta Srdana Golubovića dobili su nagradu za najbolji projekat na scenarističkim sesijama "Atelje", zvaničnom programu Kanskog festivala za razvoj projekata, saopštio je danas distributer "Tak"...Kako se navodi, u "Ateljeu" održanom uoči Kanskog festivala, scenaristički...

Nastavak na Blic...

Golubovićev projekat najbolji u Kanu

Izvor: NaDlanu.com, 21.Maj.2010

BEOGRAD, 21. maja 2010. (Beta) - Projekat "Krugovi" režisera i producenta Srdana Golubovića dobili su nagradu za najbolji projekat na scenarističkim sesijama "Atelje", zvaničnom programu Kanskog festivala za razvoj projekata, saopštio je u petak distributer "Tak". ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Srdan Golubović najbolji u Kanu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2010

Pred svetskim producentima na scenarističkim sesijama programa "Atelje" uoči 63. Kanskog festivala po redu koji je upravo završen, novo filmsko ostvarenje reditelja i producenta Srdana Golubovića, je dobilo nagradu za najbolji projekat u Ateljeu, zvaničnom programu za razvoj projekata Kanskog festivala...Projekat...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.