FRANCUSKI DANI U NIŠU – PROGRAM

Izvor: kult-URA.com, 27.Feb.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRANCUSKI DANI U NIŠU – PROGRAM

U okviru tradicionalne manifestacije “Francuski dani” u Nišu, ove godine će mesec mart biti u duhu Fracuske. Francuski institut u saradnji sa mnogim institucijama u Nišu organizovao je niz događaja koji slave francusku kulturu.
 
Program:
 
TAKMIČENJE ZA FRANKOFONU PESMU
1. mart, 13:00 – Polufinale
29. mart, 14:00 – Finale
Sala Simfonijskog orkestra u Nišu
 
VOLONTIRANJE I PREZENTACIJA
2. mart, 18:30 – Prezentacija i razmena iskustava o mogućnostima mladih za volontiranje u Srbiji i inostranstvu (na srpskom jeziku)
2. mart, 19:00 – Radionica o interkulturalnosti (na francuskom jeziku)
Francuski institut...

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

12. TAKMIČENJE ZA FRANKOFONU PESMU

Izvor: kult-URA.com, 27.Feb.2015

Francuski institut u Srbiji, već dvanaestu godinu zaredom, organizuje Takmičenje za frankofonu pesmu, u okviru manifestacije “Francuski dani”. Regionalne selekcije održaće se u četiri grada: u Beogradu, Kladovu, Novom Sadu i Nišu, dok će se finale održati u Nišu.. Regionalna selekcija u...

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.