Izvor: Popboks, 27.Sep.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Exit opet najbolji u Evropi?

Exit je opet nominovan za nagradu za najbolji evropski festival, priznanje koje je već osvojio prošle godine. Ovu nagradu dodeljuje UK Festival Awards u saradnji sa evropskom asocijacijom 50 najvećih festivala u Evropi Yourope. Lane su u konkurenciji bili FIB Benicassim, Roskilde, Hultsfred, Les Eurockeennes de Belfort, Pinkpop, Lowlands, Quart Festival, Pukkelpop i Rock Werchter.

Nastavak na Popboks...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Exit nominovan za najbolji festival

Izvor: B92, 27.Sep.2008

Organizatori "Exit-a" saopštili su da je novosadski festival i ove godine nominovan za nagradu za najbolji evropski festival, koju je osvojio i prošle godine...Za nominovane festivale i ove godine putem Interneta glasa festivalska publika iz celog sveta. Glasanje traje do 20. oktobra, a za "Yourope...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.