Dep i Kluni među najvećim razočaranjima godine

Izvor: B92, 26.Nov.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dep i Kluni među najvećim razočaranjima godine

Filmovi u kojima glavne uloge tumače Brus Vilis, Džoni Dep i Džordž Kluni našli su se na listi najneuspešnijih filmova 2015. godine.

Prvo mesto liste najneisplativijih filmova u 2015. godini, koju je sastavio magazin Forbs, osvojio je film “Rock the Kasbah” u kojem glavne uloge tumače Bil Marej, Brus Vilis, Kejt Hadson i Zoi Dešanel. On je doneo zaradu od samo 2.87 miliona dolara, iako je u njega uloženo 15 miliona.

Nije zablistao ni “Gunman”, drama u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojoj glumi Šon Pen, koji je ujedno i koautor scenarija. Zarada od 10.7 miliona dolara nije ni izbliza uspela da pokrije uloženih 40 miliona.

Na trećem mestu našao se triler “Blackhat” (glavnu ulogu tumači Kris Hemsvort), dok je nešto bolje prošao film “Mordecai” sa Džonijem Depom i Gvinet Paltrou u glavnim ulogama. On se našao na 10. mestu liste – sa budžetom od 60 miliona dolara, doneo je bioskopskim blagajnama samo 43 miliona.

Čuveni holivudski zavodnik Džordž Klunija nije uspeo da podstakne publiku da se zaputi u bioskope, pa je tako filmu “Tomorrowland” sa zarađenih 209 miliona dolara jedva uspeo da pokrije uloženih 190 miliona.

Pogledajte kako izgleda lista top 15 najvećih filmskh promašaja godine:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kluni i Dep među gubitnicima: Ovo su najveći filmski promašaji ove godine

Izvor: Blic, 26.Nov.2015

Magazin Forbs objavio je listu filmova koji su ove godine doživeli najveću poropast na blagajnama, i dobili najgore ocene kritičara i publike...Nekada je angažovanje velike zvezde bilo dovoljno za uspeh filma, ali ove godine najveću propast doživeli su filmovi u kojima su glavne uloge dobili, između...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.