Izvor: SEEcult.org, 03.Jul.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlinski crno

Berlinski umetnici Marc de Bourgh i Julian van Grey predstaviće se 5.jula u Inex galeriji u Beogradu izložbom “Berlin Black”, a poručili su da će napraviti “poveći haos”. “Mi nikada ne spavamo. Mi smo umetnici, lažovi i najveći mamoj****** na Zemlji. Dovukli smo se do Beograda da vam priredimo poveći haos. Naša zadnja izložba u Berlinu je otkazana jer su galeristi bili preplašeni. Naše ćerke nas vole, žene su nas ostavile. Zašto diskutovati – Umetnost je kao snošaj.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Izložba "Berlinski Crno" u Inex galeriji

Izvor: B92, 04.Jul.2014, 12:32

Izložba dvojice umetnika iz Berlina Marka de Bura i Džulijana van Greja pod nazivom ''Berlin Black'' biće otvorena u subotu 5. jula u 20h u Inex galeriji i trajaće do 16. jula...Inex galerija nalazi se u Višnjičkoj ulici broj 76. O izložbi "Berlinski Crno" autori Marc de Bourgh & Julian van Grey...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.