Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski bend On Tour kreće na turneju od Jadranskog do Panonskog mora

On Tour će svoj peti rođendan proslaviti na koncertu u beogradskom Elektropioniru u četvrtak, 22. decembra, od 20 časova, a prethodiće mu mini turneja u okviru koje će posetiti Umag, Trst i Zagreb. Nakon beogradskog koncerta sviraće još i u Novom Sadu.

Pre tačno pet godina On Tour su održali prvi koncert, i ovog decembra, posle dva albuma (On Tour i Folkrock) i stotinak nastupa, ova trojka podvlači crtu.

Spojeni zajedničkom ljubavlju prema muzici, On Tour >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su nastali kao projekat prijatelja koji su  hteli da provode vreme zajedno stvarajući pesme.

Njihov stil je mešavina alt-kantrija, folk-roka i akustičnog zvuka. On Tour su Ivana Smolović (vokal, daire, melodika), Marko Ćebić (vokal, mandola, harmonika) i Vladimir Marinović (vokal, gitara, harmonika), poznati publici i po angažmanu u bendovima Mothership Orchestra, Ventolin i Ika.

Na koncertu u Elektropioniru specijalni gosti biće mlada grupa In absendias, a posetioci koncerata na rođendanskoj turneji biće u prilici da po prvi put nabave proširena DIGIpack CD izdanja oba On Tour albuma u izdanju Ammonite records.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.