Bend Mortal Kombat svira u Magacinu depo

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bend "Mortal Kombat" svira u Magacinu depo

Beogradski bend "Mortal Kombat" održaće koncert u Magacinu Depo u petak, 27. novembra.

- Krajem novembra počinjemo snimanje trećeg albuma, pa koristimo ovu priliku da se poslednji put podružimo sa prijateljima uživo, na koncertu, pre nego što uđemo u Studio "Blaze" da robujemo - navode članovi benda.

Osim zbog odličnog repertoara, publika ima razlog više da dođe na koncert - naime, svi prisutni dobiće priliku da učestvuju u snimanju spota za numeru "Sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv svih"

"Mortal Kombat" je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo

Publiku u Magacinu Depo će zagrejati šidski sastav "Putrid Blood", koji su sa "Mortal Kombatom" već delili binu 2013. godine na Antievrovizijskom koncertu.

Karte se nalaze u pretprodaji po ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.