Srbija osvojila Evropski kup, u finalu pala Priština

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija osvojila Evropski kup, u finalu pala Priština

Naša univerzitetska futsal selekcija ostvarila veliki uspeh u Milanu

Futsal reprezentacija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, postala je večeras šampion Evropskog kupa održanog u Milanu. U finalu je savladana univerzitetska reprezentacija iz Prištine rezultatom 6:5. 

Uprkos nastojanjima kosovske delegacije da se pojave pod imenom nepriznate države Kosovo, napori delegacije iz Srbije, u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pregovorima sa organizatorom, urodili su plodom pa se ova selekcija morala zadovoljiti pojavljivanjem pod imenom Univerziteta u Prištini, bez državne pripadnosti i bilo kojih nacionalnih obeležja.

Na Evropskom kupu koji je okupio skoro 1000 sportista iz univerzitetskih centara širom Evrope, severne Afrike i Bliskog istoka, naša univerzitetska ekipa Pravnog fakulteta savladala je na putu do trofeja, između ostalih, i kolege iz Engleske, Italije, Nemačke i Hrvatske.

Ovo je bez svake sumnje jedan od najvećih uspeha našeg univerzitetskog futsala, a ekipa Pravnog fakulteta se, ovim rezultatom, direktno plasirala na Svetsko univerzitetsko prvenstvo koje će u novembru biti održano u Rimu.

Inače, selektor našeg tima je predsednik Nadzornog odbora Partizana Vladimir Vuletić.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

U FINALU POBEDILI PRIŠTINU: Srpski studenti osvojili Evropski kup u futsalu

Izvor: Kurir, 30.Apr.2016

...U finalu je savladana univerzitetska reprezentacija Prištine..Uprkos nastojanjima kosovske delegacije da se pojave pod imenom nepriznate države Kosovo, napori delegacije iz Srbije, u pregovorima sa organizatorom, su urodili plodom: ova reprezentacija morala se zadovoljiti pojavljivanjem pod imenom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.