Saopštenje za javnost Patriotskog bloka za KiM

Izvor: KMnovine.com, 28.Apr.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje za javnost Patriotskog bloka za KiM

Vučić se posvađao sa geografijom kaže Patriotski blok Kosova i Metohije.




Izjava predsednika Vlade Srbije da se jezero Gazivode kada je u pitanju kosovska strana nalazi pola na teritoriji opštine Zubin Potok a pola na teritorji opštine Srbica govori o tome da se Aleksandar Vučić posvađao sa geografijom.

Apsolutno je neobjašnjivo kako to voda može da preskoči 1750 metara visoku planinu Mokru Goru i da se iz opštine Zubin Potok jezero >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << nađe u opštini Srbica. Međutim kako se premijer Briselskim sporazumom odrekao Kosova i Metohije zemljopis ovog prostora ga više i ne interesuje.

Da se zbog ove krupne nacionalne veleizdaje ne bi našao pred licem pravde Aleksandar Vučić kreće na promenu Ustava Republike Srbije iz kojeg želi da izbaci Kosovo i Metohiju i ovaj najviši pravni akt prilagodi Briselskom sporazumu.

Ipak to nije sve. Od predsednika Vlade smo čuli i nebuloze da Sjedinjene Američke Države njemu pomažu u odbrani Kosova i Metohije. Neverovatno znajući da su one predvodile grupu zemalja koje su žestoko bombardovale Srbiju i koje su glavni promoter nezavnisnog Kosova u svetu.

Glavni razlog političke metamorfoze predsednika Srpske napredne stranke koji od ubeđenog srpskog nacionaliste postaje ortodoksni evrounijat je novac. Koliko god sebe predstavljao poštenim tek ćemo u budućnosti slušati i čitati o brojnim mahinacijama i novčanim malverzacijama ove vlade i njenog predsednika. Neviđena medijska blokada nas sprečava da o tome danas više znamo. Naš narod inače ima običaj da kaže: «Ko laže taj i krade, a ko krade taj i izdaje».

Danas se Zapad nada da će uz pomoć ove sadašnje proevropske marionetske vlade Kosovo i Metohiju definitivno odvojiti od Srbije. Nije u pravu. Geopolitičko klatno u svetu brzo se menja i Rusija postaje sve snažnija i jača. Velika Albanija je kako antisrpski tako i antiruski projekat zbog čega neće uspeti. 

Iz Patriotskog bloka predviđaju oslobađanje Kosova i Metohije za desetak godina pod uslovom da "Srbijom zavladaju nacionalne i patriotske stranke".



Pripremile:KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.