Janković o dijalogu: Vučić se kukavički zaklanja iza naroda

Izvor: N1 televizija, 26.Jul.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković o dijalogu: Vučić se kukavički zaklanja iza naroda

Lider Pokreta slobodnih građana Srbije Saša Janković ocenio je da je autorski tekst predsednika Srbije Aleksandra Vučića kojim se poziva na unutrašnji dijalog o Kosovu - kukavički, prenosi Blic.

Prisvojio je celokupnu vlast u zemlji, zakondavnu, izvršnu i sudsku, praktično sve institucije, ali se u donošenju teške odluke kukavički zaklanja iza "naroda" i zamislite "građana Srbije", naveo je Janković.

Ne pita "građane" ni za šta drugo, podsmeva im se, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mu za Kosovo trebaju. I opozicija. Od nje traži rešenje i dijalog, ukazao je Janković.

Ne treba mu dijalog o siromaštvu, o izbornim uslovima, medijskom mraku, satanizaciji neistomišljenika, gaženju radničkih prava, lažnim investicijama, rušenju vladavine prava, nezavisnosti sudstva, mržnji u društvu koju stvara, ocenio je Janković. "Treba mu dijalog samo o Kosovu, zašto?"

Poziva na dijalog, dodao je on, vređajući one koje zove.

Vređa sve građane Srbije koji ne misle kao on i ne menjaju mišljenje kad i on, rekao je Janković.

Janković je istakao i da Vučić "u ogromnom tekstu, prepunom fraza" se ne usuđuje da ponudi nijedno konkretno rešenje.

Neka jasno i glasno, slobodno i bez straha predloži rešenje, ne mora da ga krije kao Briselski sporazum, jer sadašnja opozicija nikome ne preti da će visiti sa Terazija, kao što je to činila opozicija u njegovo vreme, predočio je Janković.

Janković je podsetio da je Pokret slobodnih građana jasno rekao šta je za njih na Kosovu bitno - ljudska prava, pre svega Srba i drugog nealbanskog stanovništva, i srpsko kulturno nasleđe.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Janković o dijalogu: Vučić se kukavički zaklanja iza naroda

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2017

Lider Pokreta slobodnih građana Srbije Saša Janković ocenio je da je autorski tekst predsednika Srbije Aleksandra Vučića kojim se poziva na unutrašnji dijalog o Kosovu - kukavički...- Prisvojio je celokupnu vlast u zemlji, zakondavnu, izvršnu i sudsku, praktično sve institucije, ali se u donošenju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.