Ekskluzivno: Žandarmerija ima novu zakletvu - Vučić je moja majka

Izvor: KMnovine.com, 07.Jul.2015, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno: Žandarmerija ima novu zakletvu - ''Vučić je moja majka''

Pre tri godine, 2012, srpska žandarmerija je dobila novu zakletvu. Kosovo i Metohija su bili glavni motiv. Sva se zakletva odnosila samo na odbranu i očuvanje južne srpske pokrajine. Sada vidimo da je to bilo pogrešno...


   
"Vučiću, izvini!" poručuju iz žandarmerija koja je već usvojila novi tekst zakletve na vernost!    
"Na pitanje zbog čega se >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << cela zakletva praktično odnosi na odbranu Kosova, u Žandarmeriji kažu da se radi o metaforama u duhu Vidovdana. Ta jedinica MUP-a od ove godine slavi Vidovdan kao svoju slavu, pa je zbog toga Kosovo u fokusu zakletve" pisali su mediji tada o zakletvi čiji je tekst 2012. osmislio Bratislav Dikić, njen glavnokomandujući.

U Srbiji se promenilo mnogo toga. Praktično, već sledeće godine Žandarmerija počinje da gradi šiptarsku državu istovremeno se zaklinjući u Kosovo. Nova vlast, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, kao svoju prevashodnost postavila je nešto drugo. Odnosno, nekog drugog... "Džaba vam zemlja ako nema ko njome da vas vodi". I tako je veliki vođa uspeo da objasni "šizofrenom narodu" Srbije da je važnije da imamo njega nego tamo neko Kosovo ako ne znamo ni gde je.

Sa novim shvatanjima Žandarmerija je baš oko svoje slave ove godine, uklonila "sramni spomenik" koji je izazivao napetost i mržnju kod ubica srpskih policajaca i samog velikog vođe jer je stajao na putu pomirenja i praštanja (ubicama).

Dokle više govoriti o tome, zar su nas džabe ubijali da bi mi nezahvalni Srbi i posle smrti mogli da se čujemo, a ne... To Žandarmerija neće dozvoliti!

Onako kako je to učinjeno sa spomenikom teroristima u Preševu, tako je učinjeno i sa spomenikom ubijenih žandarma od tih istih terorista - čisto da ne bude diskriminacije, neko je lizn'o vrh zašiljene olovke, uzo parče 'artije i napisao novu himnu Žandarmerije. Pročitajte kako sada glasi!


Vučić je moja majka,

moje poreklo je od Vučića,

moji preci su od Vučića,

moja istorija je Vučić,

moj srpski narod rođen je od Vučića,

moja Srbija nastala je od Vučića.

Bez Vučića nemam majku,

bez Vučića nemamo poreklo,

bez Vučića nemam pretke,

bez Vučića nemam istoriju,

bez Vučića ne postoji moj srpski narod,

bez Vučića ne postoji moja Srbija.

Narode srpski, braćo i sestre,

zaklinjem se pred Bogom,

pobediću ili časno poginuti,

za moju čast, za moje poreklo,

za moju porodicu, za mog Vučića.

S verom u Boga, za Krst Časni i majku Vučića.

Živeo Vučić!


Postiđeni što ranije nisu ispravili ovaj propust, pripadnici Žandarmerije otvoreno priznaju: "pa, čekajte, jesmo li mi ili Vučić iz snežne mećave spasili albanskog dečaka kod Feketića"? A kao jednu od svojih najvećih grešaka navode batinje rođenog brata Aleksandra Vučića u Beogradu na dan "gej parade".


Piše: Ivan Maksimović
Pripremile: KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.