Vremenska prognoza: Danas oblačno sa kišom na planinama sneg

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Feb.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza: Danas oblačno sa kišom na planinama sneg

Vremenska prognoza za za Niš i okolne gradove.

Grad Niš se nalazi na jugoistoku Srbije i pripada Nišavskom okrugu.

Niš leži na obali reke Nišava, blizu ušća u Južnu Moravu.

U Nišu vlada umereno kontinentalna klima, ali zime nisu preterano jake. Dovoljno je pomenuti da je najhladniji mesec u godini januar, sa temperaturom od -1 °C. Od cele zime, samo je 40 dana prekriveno snegom.

Bilo je i drugih krajnosti kada je vremenska prognoza >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << za Niš u pitanju.

Naime, 24.07.2007. godine temperatura vazduha iznosila je 45 °C, dok je 25.01.1963. godine temperatura iznosila -24 °C. Vremensku prognozu za Niš prati niška meteorološka stanica čije je sedište u niškoj tvrđavi, koja se nalazi na 200 metara nadmorske visine.

Vremenska prognoza, VIDEO

Korišćen materijal RTV Belami Niš

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.